Πολιτική
Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2007 07:00

Πρόγνωση καιρού

ΜΙΚΡΗ πτώση της θερμοκρασίας και τοπικά θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίοι με εξασθένηση από το βράδυ, προβλέπει για σήμερα Τρίτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 τοπικά 6 Μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 11 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις αυξημένες στη Θεσσαλία και την Ανατολική Στερεά. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6, στα ανατολικά 7 τοπικά 8 Μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Τοπικές νεφώσεις κυρίως στην Κρήτη. Ανεμοι: Βόρειοι 6 με 7 και στις Κυκλάδες 7, τοπικά 8 Μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βόρειοι 7 τοπικά 8 και στα νότια 6 με 7 Μποφόρ και με εξασθένηση από το βράδυ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7 τοπικά 8 Μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: Από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Γενικά αίθριο καιρό με λίγες νεφώσεις στα ανατολικά και νότια προβλέπει για αύριο Τετάρτη η ΕΜΥ. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4 Μποφόρ, στα ανατολικά 5 με 6 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)