Αθλητικά
Κυριακή, 21 Ιουνίου 2020 12:38

Ντέρμπι «αιωνίων» και μάχες παραμονής απόψε

Το ντέρμπι «αιωνίων» στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» δεσπόζει στο πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των Play Off της Super League.

Το ντέρμπι «αιωνίων» στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» δεσπόζει στο πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των Play Off της Super League.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Κυριακής θέλοντας να πραγματοποιήσει ακόμη ένα βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος - και μάλιστα αήττητος.

Χθες, η ΑΕΚ έχασε βαθμούς από τον Άρη (2-2) στο ΟΑΚΑ, με αποτέλεσμα να την φτάσει ο ΠΑΟΚ, που νίκησε (3-1) στην Τούμπα, δύσκολα πάντως, τον ΟΦΗ.

Στα Play Out, τα βλέμματα συγκεντρώνει η αναμέτρηση στο Ξάνθη Arena, με την ομάδα της Θράκης να αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό σε ένα ματς... έξι βαθμών στην προσπάθεια που κάνουν οι δύο ομάδες να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Ο ουραγός Πανιώνιος φιλοξενείται στη Λαμία ενώ ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν παρουσιάζει ούτε το θεσσαλικό ντέρμπι στο AEL FC Arena αλλά ούτε και το παιχνίδι της Τρίπολης μεταξύ του τοπικού Αστέρα και του Ατρόμητου.

Η αγωνιστική των πλέι οφ θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 22 Ιουνίου με τους αγώνες ΑΕΛ - Βόλος (19:30) και Λαμία – Πανιώνιος (20:00)

Το σημερινό πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

ΠΛΕΙ ΟΦ

  • Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (21:30)

ΠΛΕΙ ΑΟΥΤ

  • Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος (19:15)
  • Ξάνθη – Παναιτωλικός (19:30)