O δημιουργός της Coffeexpert, Παναγιώτης Νίκας, κάνει τις απαραίτητες διευκρινίσεις ώστε να έχουμε το τέλειο αποτέλεσμα.
Αν μη τι άλλο, το φρέντο καπουτσίνο είναι σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού και ένα από τα πιο δημοφιλή παγωμένα ροφήματα στην Ελλάδα. Το φτιάχνουμε, όμως, όπως πρέπει; Είναι όντως φρέντο καπουτσίνο αυτό που πίνουμε; Ο Παναγιώτης Νίκας, δημιουργός της Coffeexpert και συγγραφέας του βιβλίου «Το εγχειρίδιο του Home Barista» μας... ανοίγει τα μάτια.