Εμείς τα απολαμβάνουμε συνεχώς, αλλά επισκέπτες από το εξωτερικό που τα έχουν δοκιμάσει θα έδιναν τα πάντα για να τα γευτούν ξανά, έτσι γνήσια και παραδοσιακά. Ποια είναι τα πιάτα της ελληνικής κουζίνας που αγαπούν περισσότερο στο εξωτερικό σύμφωνα με το Focusgreece.com;
Μουσακάς
Ίσως το πιο περιζήτητο πιάτο της ελληνικής κουζίνας, κυκλοφορεί σε διάφορες παραλλαγές σε Βαλκάνια και Μεσόγειο, αλλά παραμένει αγαπητό στην παραδοσιακή εκδοχή του για τους τουρίστες, με την τηγανητή μελιτζάνα, την πατάτα, τη μπεσαμέλ, το τυρί και τα μπαχαρικά.