Εκτός του να την απολαύσετε παγωμένη έπειτα από μια δύσκολη μέρα, μπορείτε να την αξιοποιήσετε και σε διάφορα πιάτα, με πολλούς τρόπους.
Στα ψάρια
Σίγουρα μια πλούσια μπίρα μοιάζει να ταιριάζει περισσότερο με κόκκινο κρέας, αλλά μπορεί να δημιουργήσει και καπνιστό γλάσο για ψητά ψάρια. Σε αυτή την περίπτωση, ταιριάζει μια πικάντικη μαρινάδα με μπίρα και βότανα, ενώ για να δώσετε αέρα Καραϊβικής στο πιάτο, μπορείτε να συνοδέψετε το ψάρι με τζαμαϊκανή lager.