Αθλητικά
Τρίτη, 26 Μαΐου 2020 10:26

Και του χρόνου με Βίλας-Μπόας η Μαρσέιγ

Με τον Αντρέ Βίλας-Μπόας ΄στο «τιμόνι» της θα πορευτεί και τη σεζόν 2020/2021 η Μαρσέιγ.

Με τον Αντρέ Βίλας-Μπόας ΄στο «τιμόνι» της θα πορευτεί και τη σεζόν 2020/2021 η Μαρσέιγ.

Αν και όλα έδειχναν ότι ο Πορτογάλος προπονητής θα αποχωρούσε από τον πάγκο της γαλλικής ομάδας, τελικά τα δεδομένα άλλαξαν και όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος, η συνεργασία τους θα συνεχιστεί και για την επόμενη περίοδο.

Πρόσφατα ο Βίλας-Μπόας είχε εκφράσει την επιθυμία να λυθεί το συμβόλαιό του με την ομάδα του λιμανιού, ύστερα από ένα χρόνο παρουσίας του στο «Βελοντρόμ». Η διοίκηση από την πλευρά της έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να κρατήσει τον Πορτογάλο στον πάγκο (το συμβόλαιό του ήταν διετές) και εν τέλει τα κατάφερε.

«Μετά από μαραθώνιες συζητήσεις τις τελευταίες ημέρες με τον Φρανκ ΜαΚουρτ και τον Ζακ-Ανρί Εϊρό, ο Αντρέ Βίλας-Μπόας επιβεβαίωσε πως πως θέλει να συνεχίσει να δουλεύει με την Ολιμπίκ τη νέα σεζόν» αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος του γαλλικού νότου.

Υπενθυμίζεται πως ο 42χρονος τεχνικός οδήγησε το σύλλογο στη 2η θέση της Ligue 1 πίσω από την Παρί Σεν Ζερμέν που της έδωσε το εισιτήριο για το Champions League για πρώτη φορά μετά από τη σεζόν 2013-14, με την Ολιμπίκ να κάνει έτσι ρελάνς μετά από την αποχώρηση του δεξιού χεριού του και άλλοτε αθλητικού διευθυντη της ομάδας, Άντονι Θουμπιθαρέτα.