Αθλητικά
Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2007 14:13

Έντονη αντίδραση Ολυμπιακού από δημοσίευμα για τη σύζυγο του Ραούλ Μπράβο

Την έντονη αντίδραση της ΠΑΕ Ολυμπιακός προκάλεσε δημοσίευμα για τη σύζυγο του Ισπανού αμυντικού των Πρωταθλητών, Ραούλ Μπράβο.

Σύμφωνα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Φως των Σπορ», η σύζυγος του Ραούλ Μπράβο αντιμετωπίζει πρόβλημα μελαγχολίας, καθώς δεν μπορεί να προσαρμοστεί στη ζωή στην Ελλάδα και πλέον επιθυμία της είναι να επιστρέψει στη Μαδρίτη. Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, το οικογενειακό πρόβλημα του Ισπανού αμυντικού έχει αντίκτυπο στην αγωνιστική του απόδοση.

Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τον αποτροπιασμό και την αγανάκτηση της, καθώς θεωρεί ότι τα προσωπικά δεδομένα και τα οικογενειακά θέματα της ζωής οποιουδήποτε ανθρώπου, ακόμα και αθλητή, θα πρέπει να προστατεύονται και να μένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Το συγκεκριμένο δημοσίευμα ξεπερνά τα όρια της ενημέρωσης των φιλάθλων και σίγουρα δεν βοηθά στην έλευση μεγάλων ξένων ποδοσφαιριστών στη χώρα μας», συνεχίζει η ΠΑΕ Ολυμπιακός στην ανακοίνωσή της και καταλήγοντας καλεί τα αρμόδια δημοσιογραφικά όργανα, όπως διαφυλάξουν το κύρος της ενημέρωσης.