Πολιτική
Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2007 12:54

Π.Φασούλας: «Ο Eυ. Βενιζέλος μπορεί να οδηγήσει στη νίκη του ΠΑΣΟΚ»

Υπέρ του Ευάγγελου Βενιζέλου τάσσεται ο δήμαρχος Πειραιά Παναγιώτης Φασούλας στη «μάχη» για τη προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

«Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι αυτός που μπορεί να οδηγήσει στη νίκη του ΠΑΣΟΚ», τόνισε στο «Κανάλι Ένα 90,4fm» ο δήμαρχος Πειραιά, υποστηρίζοντας ότι πρέπει να υπάρξει αλλαγή ηγεσίας από τη στιγμή που ο Γιώργος Παπανδρέου άνοιξε τις διαδικασίες.

«Χωρίς να θέλω να ακυρώσω τον σημερινό πρόεδρο τον Γιώργο Παπανδρέου, θεωρώ ότι μετά απο τέσσερις εκλογικές διαδικασίες και από λάθη που και ο ίδιος παραδέχθηκε στην αυτοκριτική του, νομίζω ότι μπορούμε να προχωρήσουμε σε ένα νέο μοντέλο ηγεσίας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ.Φασούλας και πρόσθεσε:

«Θεωρώ ότι υπάρχει ένα μεγάλο ρεύμα στήριξης και στον Πειραιά του Βαγγέλη Βενιζέλου εν όψει των εσωκομματικών διαδικασιών που πρόκειται να γίνουν στις 11 Νοεμβρίου. Θεωρώ ότι είμαστε μια ομάδα ανθρώπων, τουλάχιστον εδώ στον Πειραιά, οι οποίοι δεν έχουμε διχαστικές απόψεις, έχουμε πει από την πρώτη μέρα ότι θα σεβαστούμε το αποτέλεσμα που θα βγει από την κάλπη στις 11 Νοεμβρίου».

«Δεν γίνονται κηρύγματα μίσους, δεν απαξιώνουμε κανέναν, απλώς πιστεύουμε ότι αυτός που μπορεί να οδηγήσει στην νίκη το ΠΑΣΟΚ την επόμενη τετραετία είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Αυτό μπορεί να μην είναι αυτοσκοπός, αλλά η Ελλάδα αλλάζει μόνο όταν την κυβερνάς. Όταν είσαι μονίμως αντιπολίτευση δεν αλλάζει η Ελλάδα και εμείς πιστεύουμε, όσοι ήρθαμε στο ΠΑΣΟΚ ή όσοι ήταν από την ίδρυσή του, ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ένα κόμμα που αλλάζει την Ελλάδα προς το καλύτερο. Για να αλλάξει την χώρα πρέπει να κυβερνήσει και για να κυβερνήσει χρειαζεται έναν αρχηγό που να πιστεύει στη νίκη και αυτός είναι ο Ευάγγελος ο Βενιζέλος», κατέληξε ο Παναγιώτης Φασούλας.