Πολιτική
Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2007 14:52

Βολές Πάγκαλου κατά Βενιζέλου και Σημίτη

«¶κουσα από τον κ. Βενιζέλο ότι υπάρχει ένα καθεστωτικό ΠΑΣΟΚ και προφανώς αναφέρεται σε αυτούς που δεν τον υποστηρίζουν, γιατί αυτούς που τον υποστηρίζουν θα τους περιβάλλει με συμπάθεια και θα δεν έρχεται σε αντίθεση μαζί τους», δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος στο ρ/σ Alpha 98,9.

«Ο κ. Βενιζέλος ήταν συστατικό στοιχείο όλων των καθεστώτων του ΠΑΣΟΚ και δεν τον θυμάμαι να έχει προβάλει ισχυρές αντιρρήσεις για κανένα θέμα... Θα ήταν ενδιαφέρον να μας πει πότε ανακάλυψε το καθεστώς. Εκείνη τη βραδιά στο Ζάππειο που έβαλε υποψηφιότητα;», υπογράμμισε ο κ. Πάγκαλος.

Τόνισε ακόμη ότι κατά τη δεύτερη τετραετία Σημίτη είχε καταγγείλει «το καθεστωτικό ΠΑΣΟΚ», «την κυβερνητική αλαζονεία» και την «από καθ’ έδρας διακυβέρνηση πανεπιστημιακού τύπου».

«Αυτά τα έλεγα», πρόσθεσε ο κ. Πάγκαλος, «γιατί είχα συγκρουστεί με τον κ. Σημίτη και με την πρακτική που εφάρμοζε στη δεύτερη τετραετία και ήμουν απέναντι και με κόστος γιατί ο κ. Σημίτης διέθετε και αυτός ως πρωθυπουργός - τουλάχιστον όσο και οι άλλοι πρωθυπουργοί, δεν λέω ότι έκανε τίποτα το ιδιαίτερο – ένα μηχανισμό για να μπορεί να προσπαθεί να εξουδετερώνει τους αντιπάλους του».

Υπήρχε τότε, συνέχισε ο κ. Πάγκαλος, ο κ. Πανταγιάς «που ήταν θαυμάσιος από αυτή την άποψη τεχνικός της παραπληροφόρησης, που διοχέτευε στον Τύπο, κάθε φορά που έλεγες κάτι που δεν συμφωνούσε με την κομματική ορθοδοξία, διάφορα πράγματα εναντίον σου. Αυτά όλα έχουν συμβεί».