Πολιτική
Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2007 20:34

Προβάδισμα Παπανδρέου σε δύο νέες δημοσκοπήσεις

Προβάδισμα του Γιώργου Παπανδρέου στη μάχη για την προεδρία στο ΠΑΣΟΚ καταγράφουν δύο δημοσκόπησεις, της Alco για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Alter και της GPO για το Μega.

Συγκεκριμένα, στη δημοσκόπηση της Alco στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Παπανδρέου προηγείται με 46,7% και ακολουθεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος με 40,5% και ο Κώστας Σκανδαλίδης με 5,1%. 7,7% των ερωτηθέντων Δεν Γνωρίζει/Δεν απαντά.

Στην ίδια δημοσκόπηση, το προβάδισμα του Γιώργου Παπανδρέου διευρύνεται στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που δηλώνουν ότι θα πάνε να ψηφίσουν στις 11 Νοεμβρίου.

Ο Γιώργος Παπανδρέου συγκεντρώνει 48,3%, ο Ευάγγελος Βενιζέλος 39,6% και ο Κώστας Σκανδαλίδης 5,5%. 6,6% Δεν γνωρίζει/Δεν απαντά.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της GPO, ο κ. Παπανδρέου, στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, προηγείται στην πρόθεση ψήφου με 46,8%, ο κ. Βενιζέλος συγκεντρώνει το 43,8% και ο κ. Σκανδαλίδης το 4,4%.

Το προβάδισμα του κ. Παπανδρέου μεγαλώνει και σε αυτή τη δημοσκόπηση στις απαντήσεις των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ που δηλώνουν πως θα πάρουν μέρος στην ψηφοφορία της 11ης Νοεμβρίου. Ο Γιώργος Παπανδρέου συγκεντρώνει το 49,8%, ο Ευάγγελος Βενιζέλος το 43,1% και ο Κώστας Σκανδαλίδης το 4%.