Πολιτική
Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2007 16:42

ΠΑΣΟΚ: Κενό γράμμα οι ρυθμίσεις για την προσωρινή σύνταξη

Οι κυβερνητικές ρυθμίσεις για την προσωρινή σύνταξη, με σκοπό τον περιορισμό της ταλαιπωρίας των συνταξιούχων, αποδεικνύονται ξανά κενό γράμμα και είναι επικοινωνιακού και μόνο χαρακτήρα, επισημαίνει σε δήλωσή της η εισηγήτρια ΚΤΕ Απασχόλησης και Κοινωνικής Ασφάλισης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Εύη Χριστοφιλοπούλου.

«Ο υπουργός Απασχόλησης και η κυβέρνηση οφείλουν επιτέλους να καταλάβουν ότι, στο ασφαλιστικό, δεν χωρούν ερασιτεχνισμοί, παλινωδίες και επικοινωνιακές τακτικές», παρατηρεί το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και προσθέτει: «Τα "ήξεις-αφίξεις", τα ημίμετρα και τα μπαλώματα επιδεινώνουν, αντί να λύνουν, τα προβλήματα, ενώ οι συνταξιούχοι συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται».

Όσον αφορά τη νέα πρόσκληση σε διάλογο για το ασφαλιστικό, η κ.Χριστοφιλοπούλου υπογραμμίζει ότι το ΠΑΣΟΚ θα παραστεί, και αυτή τη φορά, με καθαρές θέσεις και απόψεις. «Περιμένουμε από την κυβέρνηση τα απαραίτητα και αυτονόητα οικονομικά δεδομένα που ζητήσαμε, αλλά και τις δικές της θέσεις και απόψεις, έτσι ώστε να προχωρήσουμε σε ουσιαστική συζήτηση και να μην εξελιχθεί, για ακόμη μια φορά, αυτή η διαδικασία σε παρωδία», καταλήγει η εισηγήτρια του ΠΑΣΟΚ.