Πολιτική
Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2007 10:38

Διαμαντοπούλου: Yποπτες οι παρερμηνείες των δηλώσεών μου

Για «ύποπτες παρερμηνείες» των δηλώσεών της έκανε λόγο η κ. Αννα Διαμαντοπούλου σε δηλώσεις της στο ρ/σ Alpha 98,9.

Μιλώντας νωρίτερα στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, η κ. Διαμαντοπούλου τόνισε μεταξύ άλλων: «Δεν μπορούμε να δημιουργούμε εσωτερικούς εχθρούς στο ΠΑΣΟΚ».

Διευκρινίζοντας εξάλλου την αναφορά της ότι στην παρούσα φάση προτιμά την «παράταση» της θητείας του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου, η κ. Διαμαντοπούλου επανέλαβε ότι αναφερόταν στον όρο παράταση «γιατί -όπως είπε- πολλά έγιναν και δεν αξιοποιήθηκαν, και πολλά δεν έγιναν και υποσχέθηκε ότι θα γίνουν».

Η φράση μου, παρατήρησε η κ. Διαμαντοπούλου, είχε την έννοια της «παράτασης μέχρι τη νίκη», ενώ χαρακτήρισε προσεγγίσεις «εξαιρετικής ηττοπάθειας» της παρερμηνείες της.

«Είναι ανοησία να συζητάμε με δεδομένη μία εκλογή, το ενδεχόμενο μίας άλλης εκλογής» τόνισε, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει καμία φιλοδοξία να είναι πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Σημειώνεται ότι η φράση της κ. Διαμαντοπούλου «δίνω παράταση στην προεδρία Παπανδρέου», προκάλεσε τη δυσφορία των υποστηρικτών του κ. Παπανδρέου, αλλά και του κ. Βενιζέλου, που έκανε λόγο για «φιλοδοξίες που δεν έχουν ακόμη ωριμάσει».