Πολιτική
Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2007 12:36

ΟΣΕ: Εργασίες στο τμήμα Αλεξανδρούπολη - Κομοτηνή

Ο Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ) ανακοίνωσε ότι από 09-11-2007 έως και 20-12-2007 και από ώρα 07.35 έως 11.32, διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των αμαξοστοιχιών καθημερινά πλην Κυριακής λόγω εργασιών στο τμήμα γραμμής μεταξύ των σταθμών Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής.

Η κυκλοφορία των αμαξοστοιχιών στην γραμμή Θεσσαλονίκης – Αλεξανδρούπολης – Δικαίων τις ημέρες και ώρες που θα ισχύει η ανωτέρω διακοπή τροποποιείται ως εξής:

► Καταργείται η αμαξοστοιχία 613 μεταξύ Ορμενίου – Κομοτηνής και οι επιβάτες της στο τμήμα αυτό θα μετακινούνται με Λεωφορεία τα οποία δεν θα σταθμεύουν σε ενδιάμεσους σταθμούς.

Όσοι επιβάτες έχουν προαγοράσει εισιτήρια με αφετηρία ή προορισμό τους ανωτέρω Σιδηροδρομικούς Σταθμούς κατά το χρονικό διάστημα που προαναφέρθηκε και δεν επιθυμούν να ταξιδέψουν λόγω της παραπάνω ρύθμισης θα τους επιστρέφεται ολόκληρο το αντίτιμο των εισιτηρίων.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλείται το επιβατικό κοινό μπορεί να επικοινωνεί με το κέντρο τηλεφωνικής εξυπηρέτησης του ΟΣΕ στο τετραψήφιο αριθμό 1110 ή με τους κατά τόπους Σταθμούς.