Πολιτική
Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2007 11:56

Eυ. Βενιζέλος: Κρίσιμη αλλά ωραία μέρα

    «Σήμερα είναι μια κρίσιμη, αλλά ωραία μέρα για τη δημοκρατική παράταξη, για το ΠΑΣΟΚ της νέας εποχής. Κάτι αλλάζει και στο ΠΑΣΟΚ και σε όλο το πολιτικό σύστημα».

Tα παραπάνω δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ.

    Στους χώρους της ΔΕΘ που έχουν στηθεί οι κάλπες για τους ψηφοφόρους του κεντρικού Δήμου Θεσσαλονίκης επικρατεί από το πρωί μεγάλος συνωστισμός, με αποτέλεσμα αρκετοί να περιμένουν πολλή ώρα μέχρι να ψηφίσουν. ?Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που στηρίζουν την υποψηφιότητα Βενιζέλου, ανέφεραν ότι μέλη και φίλοι του κόμματος που είχαν καταθέσει το προηγούμενο διάστημα αιτήσεις εγγραφής δεν βρίσκουν τα ονόματα τους στους εκλογικούς καταλόγους.

?Ζητώ συγγνώμη από τα μέλη και τους φίλους που ταλαιπωρούνται οργανωτικά. Πρέπει όμως να επιμείνουν. Τους ζητώ να επιμείνουν, να ασκήσουν το δημοκρατικό τους δικαίωμα. Γιατί με την άσκηση αυτού του δικαιώματος συνδιαμορφώνουμε το ΠΑΣΟΚ του μέλλοντος?, τόνισε ο κ. Βενιζέλος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ