Αθλητικά
Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020 16:58

Στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό ο Πολ

Με εννέα παίκτες κινδυνεύει να μείνει ο Ολυμπιακός ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (20/02) με τη Βιλερμπάν στο ΣΕΦ, για την 25η αγωνιστική της Euroleague.

Με εννέα παίκτες κινδυνεύει να μείνει ο Ολυμπιακός ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (20/02) με τη Βιλερμπάν στο ΣΕΦ, για την 25η αγωνιστική της Euroleague.

Το μεσημέρι της Τρίτης ο Μπράντον Πολ ανέβασε υψηλό πυρετό και εισήχθη εσπευσμένα σε νοσοκομείο των βορείων προαστίων, προκειμένου να του χορηγηθεί η κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

Η εξέλιξη αυτή καθιστά τη συμμετοχή του στον αγώνα με την γαλλική ομάδα εξαιρετικά αμφίβολη. Δεδομένου αυτού του προβλήματος και στο ενδεχόμενο που ο Αμερικανός δεν προλάβει το ματς της Πέμπτης, αλλά κι αν δεν αρθεί από τη διοργανώτρια αρχή η ποινή της απαγόρευσης μεταγραφών που έχει επιβληθεί στους «ερυθρόλευκους» (οι Μπάικς και ΜακΚίσικ αναμένουν… στο ακουστικό τους), τότε ο Ολυμπιακός κινδυνεύει να παραταχθεί με μόλις εννέα παίκτες απέναντι στη Βιλερμπάν.

Στην περίπτωση που επαληθευτεί αυτό το σενάριο, τότε ο κίνδυνος μεγαλώνει περισσότερο για τον Ολυμπιακό, μιας και η EuroLegue δεν επιτρέπει την έναρξη αγώνα εάν μία ομάδα δεν έχει δηλώσει 10 παίκτες στο φύλλο αγώνα.

Αυτή τη στιγμή οι σίγουροι στον Ολυμπιακό είναι οι: Πρίντεζης, Παπανικολάου, Μιλουτίνοβ, Βεζένκοβ, Μπάλντγουιν, Κόνιαρης, Ρούμπιτ, Ελις και ο νεαρός της αναπτυξιακής ομάδας Νικολαϊδης. Υπάρχει και ο Ποκουσέφσκι, αν και εφόσον επιστρέψει βέβαια, καθώς προέρχεται από τραυματισμό και δεν έχει αγωνιστεί εδώ και τρεις μήνες με τον Ολυμπιακό Β', ούτε έχει δώσει το παρών φέτος σε ματς EuroLeague.