Πολιτική
Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2007 12:32

Διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα της Αττικής Οδού από τις 11 μ.μ. του Σαββάτου έως τις 9 π.μ. της Κυριακής

Την τοποθέτηση πεζογέφυρας πάνω από την Αττική Οδό έχει προγραμματίσει η ΕΡΓΑ ΟΣΕ Α.Ε. για την διευκόλυνση της διακίνησης των επιβατών του Σιδ. Σταθμού του Προαστιακού στη Νερατζιώτισσα και τη μετάβασή τους στις γύρω περιοχές (Ο.Α.Κ.Α., οικιστική περιοχή, ζώνη εμπορικών δραστηριοτήτων κ.λ.π.).

Έτσι, το βράδυ του Σαββάτου 24 Νοεμβρίου και από ώρα 11:00 μ.μ., μέχρι το πρωί της Κυριακής 25 Νοεμβρίου και ώρα 9:00 π.μ., πρόκειται να τοποθετηθεί η εν λόγω πεζογέφυρα πάνω από το ρεύμα της Αττικής οδού με κατεύθυνση από Ελευσίνα προς Αεροδρόμιο.

Για το λόγο αυτό, κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα, θα διακοπεί η κυκλοφορία στο τμήμα της Αττικής οδού όπου πραγματοποιούνται οι εργασίες τοποθέτησης, με συνέπεια την αναγκαστική εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων που κινούνται στην Αττική οδό και προσεγγίζουν την περιοχή εκτέλεσης των εργασιών.

Τα κινούμενα εντός της Αττικής οδού οχήματα με κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο, θα εξέρχονται υποχρεωτικά στην έξοδο Νο 10 (προς Λεωφ. Κύμης και ΟΑΚΑ) και εφόσον χρειάζεται να επανεισέλθουν στην Αττική Οδό θα ακολουθούν πορεία περιμετρικά των εγκαταστάσεων Ο.Α.Κ.Α., δηλαδή από την Λεωφ. Κύμης, αριστερά προς την Σπύρου Λούη, αριστερά προς την Λεωφ. Κηφισίας και τέλος δεξιά για την εκ νέου είσοδο στην Αττική Οδό (σταθμός διοδίων Λεωφ. Κηφισίας).

Επίσης, τα διόδια εισόδου - με κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο – της Αττικής Οδού στο ύψος της Λεωφ. Κύμης, θα παραμείνουν κλειστά κατά το άνω χρονικό διάστημα.

Ως αντιστάθμισμα για την προκαλούμενη όχληση στους χρήστες της Αττικής Οδού κατά τη διάρκεια των παραπάνω ρυθμίσεων, δεν θα καταβάλλεται διόδιο στους σταθμούς εισόδου από την Ελευσίνα μέχρι και τον σταθμό της Λ. Κηφισίας.