Πολιτική
Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2020 19:28

Με τον επίτροπο Τζεντιλόνι συναντάται αύριο ο Κ. Μητσοτάκης

Οι κρίσεις στο Πυροσβεστικό Σώμα θα βρεθούν στο επίκεντρο της αυριανής συνεδρίασης του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 10 το πρωί και θα προεδρεύσει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Στις 11:00, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα υποδεχτεί στο Μέγαρο Μαξίμου τον επίτροπο αρμόδιο για θέματα Οικονομίας, Πάολο Τζεντιλόνι.

Οι κρίσεις στο Πυροσβεστικό Σώμα θα βρεθούν στο επίκεντρο της αυριανής συνεδρίασης του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 10 το πρωί και θα προεδρεύσει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στις 11:00, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα υποδεχτεί στο Μέγαρο Μαξίμου τον επίτροπο αρμόδιο για θέματα Οικονομίας Πάολο Τζεντιλόνι, ο οποίος θα επισκέπτεται τη χώρα μας στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Εξαμήνου. Στις 11:30, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Στις 18:00, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συμμετάσχει σε συζήτηση με θέμα την υγεία στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

naftemporiki.gr