Mag
Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 00:27

Πώς θα αξιοποιήσετε το athleisure στη χαλαρή του εκδοχή

Στο πέρασμα των χρόνων, το athletic chic έχει λάβει διάφορες μορφές.

Στο πέρασμα των χρόνων, το athletic chic έχει λάβει διάφορες μορφές.

Είτε υιοθετώντας τον χαρακτήρα του καθαρόαιμου workout gear, είτε έναν casual καθωσπρεπισμό, είτε το σκληρό κι έντονο ύφος της punk.

Όπως εξηγεί η ομάδα του In Icons We Trust, ένα ώριμο και δουλεμένο στιλιστικό προφίλ έχει χώρο για όλα, αρκεί να αναγνωρίζει κανείς την ιδανική ώρα για κάθε εκδοχή.

Για μία χαλαρή ημέρα στο σπίτι ή μία casual ημέρα στο γραφείο χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις, η κεντρική ιδέα περιστρέφεται γύρω από απαλά χρώματα και μαλακές υφές.

· Καλό είναι να επενδύσουμε σε ένα καινούργιο και μαλακό φούτερ που ακολουθεί και τις σύγχρονες γραμμές σχεδιασμού και όχι να στηριζόμαστε μόνο στα παλιά μας κομμάτια.

· Για το σπίτι δεν υπάρχει τίποτα τελειότερο από ένα παντελόνι φόρμας. Όμως για μία μικρή αναβάθμιση, αποφεύγοντας παράλληλα τον κλισέ συνδυασμό με τζιν, προτείνεται ο συνδυασμός με ένα καλό παντελόνι σε χοντρό ύφασμα. Khaki, cargo, ή απλό βαμβακερό σε ίσια γραμμή.

· Για μία πινελιά επιτήδευσης, ένα ζευγάρι κάλτσες σε έντονο χρώμα, θα κάνει την αντίφαση. Όσο για τα παπούτσια, προτείνεται ένα ζευγάρι sneakers.

THE LOOK

Φούτερ και βαμβακερό παντελόνι Nautica. Διαθέσιμα από τα Nautica Stores και Notos Exclusive.

Ρολόϊ από την IWC Aquatimer Edition «Expedition Jacques-Yves Cousteau», διαθέσιμο στο www.iwc.com.

Πηγή: In Icons We Trust, @hdavlas