Mag
Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020 00:01

Η ιδιαίτερη σημασία του χρώματος

Ένα κοστούμι σε ίσια, στενή γραμμή, σε συνδυασμό με ένα καρό πουκάμισο και μποτάκια, αποτελεί μία ενδιαφέρουσα πρόταση για το γραφείο, αλλά και για συναντήσεις και ραντεβού.

Ένα κοστούμι σε ίσια, στενή γραμμή, σε συνδυασμό με ένα καρό πουκάμισο και μποτάκια, αποτελεί μία ενδιαφέρουσα πρόταση για το γραφείο, αλλά και για συναντήσεις και ραντεβού.

Ωστόσο, μια «βουτιά» στην παλέτα των χρωμάτων, μπορεί να δημιουργήσει έναν αποτελεσματικό συνδυασμό, όπως εξηγεί η ομάδα του In Icons We Trust.

Το έντονο, σμαραγδί πράσινο, κολακεύει κάθε τύπο δέρματος και αναδεικνύει την υφή του υφάσματος, αρκεί αυτό να είναι καλό ποιοτικά. Επιλέξτε το λοιπόν να χρωματίσει κάποια κομμάτια που θέλετε να ξεχωρίσουν. Η πλεκτή γραβάτα, για παράδειγμα, είναι ένα πολύ καλό δείγμα. Συνδυάστε την με πράσινο καρό στο πουκάμισο και μία μεταξωτή, έντονη ποσέτ.

Αφήστε λοιπόν το σύνολο να ησυχάσει με ένα σακάκι σε λίγο πιο μουντή απόχρωση και πιο ήσυχη υφή, όπως αυτό το μάλλινο κομμάτι με χαλαρούς ώμους και μαλακή αίσθηση.

Οι μουντές αποχρώσεις συνεχίζονται με ένα παντελόνι σε στενή γραμμή και κοτλέ με βελουτέ υφή, που αντισταθμίζει τη σοβαρότητά του με μία αίσθηση πολυτέλειας.

Οι κάλτσες μπορούν να κάνουν μία ενδιαφέρουσα νύξη σχετική με το πάνω μέρος του συνόλου δένοντας αρμονικά όλα τα κομμάτια.

Τα μποτάκια, καστόρινα για να εναρμονίζονται με το κοτλέ, είναι σε μπλε-γκρι χρώμα ώστε να παντρεύουν έξυπνα τους ψυχρούς με τους θερμούς τόνους της εμφάνισης.

THE LOOK

Σακάκι από μαλλί και βαμβάκι, βαμβακερό πουκάμισο, πλεκτή γραβάτα, βαμβακερή pochette και παντελόνι όλα Brooks Brothers. Διαθέσιμα από τις Brooks Brothers Boutiques, Σταδίου 4 & Αμερικής City Link, Attica: Πανεπιστημίου 9, Golden Hall /Attica Golden Hall: Κηφισίας 37A Μαρούσι.

Μποτάκια Tod's, Διαθέσιμα από τη Tod's Boutique.

Πηγή: In Icons We Trust, @hdavlas