Αθλητικά
Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2020 15:23

«Διπλό χτύπημα» με Ανουάρ και Νάγκι ο Παναθηναϊκός

«Διπλό χτύπημα» ετοιμάζεται να κάνει ο Παναθηναϊκός.

«Διπλό χτύπημα» ετοιμάζεται να κάνει ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται μία ανάσα από την απόκτηση (με μορφή δανεισμού από την Βαγιαδολίδ) του Ανουάρ Ταχάμι, ενώ ήρθαν και σε συμφωνία με την Λέγκια για να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Ντομινίκ Νάγκι!

Ο 24χρονος Μαροκινός μέσος, Ανουάρ Τουχάμι, γεννήθηκε στη Θέουτα στις 15 Ιανουαρίου του 1995 και είναι γέννημα-θρέμμα των τμημάτων υποδομής της Βαγιαδολίδ.

Προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα το 2014, ενώ είναι διεθνής με την εθνική Μαρόκου, χώρα από την οποία κατάγονται οι γονείς του.

Με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα οι «πράσινοι» θα τον εντάξουν στο δυναμικό τους με τη μορφή του δανεισμού έως το καλοκαίρι. Στην τρέχουσα περίοδο ο παίκτης μετρά 11 συμμετοχές (οι 10 ως αλλαγή και μία στο αρχικό σχήμα) με την φανέλα της ισπανικής ομάδας.

Την περυσινή σεζόν είχε πιο δυναμική παρουσία καθώς αγωνίστηκε 19 φορές (12 ήταν βασικός), ενώ είχε σκοράρει στην εντός έδρας ήττα (1-4) από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Εκτός του Ανουάρ οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» ήρθαν σε οριστική συμφωνία με την Λέγκια για την απόκτηση του 25χρονου Ούγγρου επιθετικού, Ντομινίκ Νάγκι.

Και αυτός θα αποκτηθεί δανεικός, καθώς δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής εφέτος με την πολωνική ομάδα\, ενώ οι «πράσινοι» θα διατηρήσουν την οψιόν αγοράς του.

Την περσινή σεζόν είχε 35 συμμετοχές και 5 γκολ ενώ φέτος έχει αγωνιστεί σε 17 ματς, κυρίως ως αλλαγή και έχει πετύχει ένα γκολ.

Ο Νάγκι μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, τόσο στις δύο πτέρυγες, όσο και ως δεκάρι ενώ είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της πατρίδας του έχοντας δέκα συμμετοχές.