Κοινωνία
Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2019 17:38

Πετράλωνα: Θρίλερ με αναζήτηση τεμαχισμένου πτώματος

Το ενδεχόμενο άγριας δολοφονίας στα Πετράλωνα Αττικής με θύμα 52χρονο και φερόμενο δράστη τον 21χρονο βαφτισιμιό του που υποστηρίζει ότι τεμάχισε το πτώμα του νονού του ερευνά η αστυνομία.

Το ενδεχόμενο άγριας δολοφονίας στα Πετράλωνα Αττικής με θύμα 52χρονο ερευνά η αστυνομία.

Η υπόθεση ήρθε στο φως το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν φίλοι του αγνοούμενου άνδρα, που συναντιόντουσαν μαζί του σε καφενείο, επικοινώνησαν με την αστυνομία και δήλωσαν ότι τον αναζητούν από την περασμένη Πέμπτη.

Στο καφενείο που έφθασαν οι αστυνομικοί, πληροφορήθηκαν ότι ο 52χρονος έμενε στο σπίτι του βαφτισιμιού του, στην οδό Πανδώρου 9.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι, όπου τους άνοιξε ο 21χρονος βαφτισιμιός, ο οποίος, όταν τον ρώτησαν, δήλωσε ότι σκότωσε το νονό του και τον τεμάχισε σε κομμάτια, που πέταξε σε κάδους απορριμμάτων.

Κατά τις έρευνες σε κάδους της περιοχής, όπου ήδη τα απορριμματοφόρα έχουν περάσει δύο φορές από την Πέμπτη, δεν εντοπίστηκε τίποτα, ωστόσο μέσα στο σπίτι βρέθηκαν αίματα.

Οι αστυνομικές έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη, ενώ ο νεαρός εξετάζεται στην Ασφάλεια Αττικής που διενεργεί την προανάκριση.

Όπως έγινε γνωστό, ο 21χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ, όταν πήγαν ο αστυνομικοί στο σπίτι, ήταν εκεί και η μητέρα του.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ