Αθλητικά
Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019 12:34

Με ΑΕΛ ο Ολυμπιακός, στην Κρήτη ο Παναθηναϊκός

Εμβόλιμη αγωνιστική, η 15η, θα διεξαχθεί για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας σήμερα και αύριο.

Εμβόλιμη αγωνιστική, η 15η, θα διεξαχθεί για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας σήμερα και αύριο.

Ο Ολυμπιακός, μετά το 5-0 επί του Αστέρα στην Τρίπολη, θα παίξει κλεκλεισμένων των θυρών με την ΑΕΛ στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο, την Πέμπτη. 

Ολυμπιακός και Πανιώνιος μετρούν τις απώλειες των Γκιγιέρμε και Άρτσε, οι οποίοι τραυματίστηκαν σε Τρίπολη και Βόλο αντίστοιχα, με τον Βραζιλιάνο των «ερυθρόλευκων» να μένει εκτός για ένα μήνα και τον Μεξικανό να χάνει τη χρονιά.

Στη μάχη για τα πλέι οφ, ΑΕΚ και ΟΦΗ θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους. Η Ένωση ευελπιστεί να κάνει το 2/2 με τον Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο της, υποδεχόμενη τον Αστέρα Τρίπολης. 

Οι Κρητικοί, από την πλευρά τους, φιλοδοξούν να πετύχουν την έβδομη νίκη σε οκτώ αγώνες στο «Θ. Βαρδινογιάννης», απέναντι στον Παναθηναϊκό. 

Επιστροφή στις νίκες θα επιδιώξει η Ξάνθη απέναντι στον ουραγό και χωρίς νίκη Παναιτωλικό, ενώ Ατρόμητος και Λαμία θα παίξουν στο Περιστέρι με το βλέμμα στην πρώτη εξάδα.

Στο «Κλ. Βικελίδης», τέλος, απέναντι στον Βόλο ο Άρης θα προσπαθήσει να δώσει τέλος στο σερί των τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη.

Το πρόγραμμα (Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου)

  • 17:00 Ξάνθη - Παναιτωλικός (ΕΡΤ)
  • 17:15 ΟΦΗ - Παναθηναϊκός (NS3)
  • 17:15 Ολυμπιακός - ΑΕΛ (NS2)
  • 19:30 ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης (NS1)
  • 19:30 Ατρόμητος - Λαμία (ΕΡΤ)