Αθλητικά
Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2007 10:20

Τα ξένα ΜΜΕ για την πρόκριση του Ολυμπιακού

Sport1.de: «Η Βέρντερ θα συνεχίσει στο Κυπέλλο ΟΥΕΦΑ, αφού έχασε το μεγάλο της στόχο, πετυχαίνοντας τουλάχιστον το μίνιμουμ, έπειτα από το 3-0 από τον Ολυμπιακό. Σε καθοριστικές στιγμές «χτύπησε» ο Ιεροκλής Στολτίδης ενώπιον 33.500 φιλάθλων στο κατάμεστο Καραϊσκάκη».

Kicker.de: «Ο Ολυμπιακός με συνοχή και πάθος πήρε έπειτα από οκτώ χρόνια την πρόκριση για την επόμενη φάση του Champions League. Oι Έλληνες προηγήθηκαν νωρίς απέναντι στη Βέρντερ, που παρά τις αλλαγές του Σάαφ δεν μπόρεσαν ανατρέψουν την κατάσταση».

Uefa.com: «Ο Ολυμπιακός έβαλε τέλος στη μακρά αναμονή του. Οι «ερυθρόλευκοι» προκρίθηκαν στους 16 του Champions League για πρώτη φορά μετά εννιά σεζόν και έπειτα από εμπνευσμένη εμφάνιση του Ιεροκλή Στολτίδη, βοηθώντας τους Έλληνες να πετύχουν μια μεγάλη νίκη επί της Βέρντερ. Ο μέσος Στολτίδης, που το μικρό του όνομά παραπέμπει στο μυθικό ήρωα Ηρακλή, αποδείχτηκε κορυφαίος με τα δύο τέρματα, που σημείωσε και δημιουργώντας το τρίτο».

Guardian.co.uk: «Δύο γκολ του Ιεροκλή Στολτίδη και ένα του Ντάκο Κοβάσεβιτς έστειλαν τον Ολυμπιακό στην επόμενη φάση του Champions League για πρώτη φορά, μετά το 1998-99, έπειτα από τη νίκη με 3-0 επί της Βέρντερ Βρέμης. H ελληνική πλευρά τερμάτισε στη δεύτερη θέση του ομίλου, πίσω από τη Ρεάλ Μαδρίτης».

Skysports.com: «Ο Ολυμπιακός, όντας ανώτερος έστειλε τη Βέρντερ να συνεχίσει στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Η ελληνική ομάδα με τη νίκη της με 3-0 έκλεισε θέση για τους 16 του Champions League».