Αθλητικά
Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2019 17:37

Θύμα επίθεσης ο Ολαϊτάν

Άγνωστος επιτέθηκε και τραυμάτισε τον 26χρονο επιθετικό του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Μάικλ Ολαϊτάν.

Άγνωστος επιτέθηκε και τραυμάτισε τον 26χρονο επιθετικό του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Μάικλ Ολαϊτάν.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής (24/11) σε δρόμο της Θεσσαλονίκης, όταν ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και της Βέροιας δέχτηκε απρόκλητη επίθεση από άγνωστο που τον τραυμάτισε με μαχαίρι στο χέρι. Στο Νιγηριανό έγιναν ράμματα, ενώ η ομάδα του ζητά από όποιον βρέθηκε κοντά στο περιστατικό να καταθέσει στην αστυνομία.

Η ανακοίνωση της Καλαμαριάς, η οποία την Κυριακή πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Super League 2 με γκολ του Ολαϊτάν, αναφέρει: «Αργά το βράδυ της Κυριακής κι ενώ ο ποδοσφαιριστής μας Μάικλ Ολαϊτάν περπατούσε στην οδό Αδριανουπόλεως, στην Καλαμαριά, δέχθηκε επίθεση από άγνωστο άτομο που χρησιμοποίησε μαχαίρι και τον τραυμάτισε, ευτυχώς ελαφρά, στο χέρι.

Ασφαλώς πρόκειται για μια αποτρόπαια πράξη και ως Π.Α.Ε. Απόλλων Πόντου καλούμε τυχόν αυτόπτες μάρτυρες να δώσουν ό,τι στοιχεία γνωρίζουν στις Αστυνομικές Αρχές, όπου καταγράφηκε το γεγονός. Ο Μάικλ αναγκάστηκε να κάνει ράμματα και του ευχόμαστε καλή ανάρρωση, όσο και να ξεπεράσει γρήγορα το σοκ που ανθρωπίνως υπέστη».

Το περιστατικό επιβεβαίωσε και το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμαριάς. Ο ποδοσφαιριστής, πάντως, αρνήθηκε να καταθέσει μήνυση κατά του άγνωστου που του επιτέθηκε!