Αθλητικά
Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2007 13:56

Ολυμπιακός: «Ακαιρη και άστοχη» η δήλωση Ζήκου

¶καιρες και άστοχες χαρακτήρισε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Μώραλης, τις δηλώσεις του ¶κη Ζήκου κατά των διαιτητών, μετά το ντέρμπι.

«Ο Ζήκος αρχικά στη δήλωσή του είπε ότι ο διαιτητής δεν είχε δόλο. Μακάρι οι διαιτητές να μην αδικούν τις ομάδες, να μην έχουν δόλο και ας παίζουν φοβισμένοι! Ο Ζήκος υπονοεί ότι ο Ολυμπιακός είχε καλές διαιτησίες. Ας μας πει, λοιπόν, πού έχουμε ευνοηθεί. Εκεί που μας χρωστούσαν, πάνε να μας πάρουν και το βόδι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μώραλης και πρόσθεσε:

«Στο ματς με τον ΟΦΗ δεν μας έδωσαν τρία πέναλτι. Με τον Πανιώνιο και την Καλαμαριά μάς σταμάτησαν με ανύπαρκτα οφσάιντ. Στο Παγκρήτιο και ανύπαρκτο πέναλτι δόθηκε εις βάρος μας και μας σταμάτησαν με ανύπαρκτο οφσάιντ, σε μια φάση για να γίνει το 4-2. Η μοναδική φορά που έχουμε ευνοηθεί είναι στο ματς με την Τρίπολη, όταν δεν αποβλήθηκε ο Νικοπολίδης. Αλλά και σε αυτό το ματς εν τέλει χάσαμε. Παγκοσμίως όλες οι μεγάλες ομάδες παίρνουν ένα 5% από τη διαιτησία. Ο Ολυμπιακός κατάφερε με κακές διαιτησίες να περάσει στην επόμενη φάση του Champions League».

«Είδαμε τις φάσεις στο ντέρμπι και δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος ο Ζήκος να κάνει δηλώσεις» παρατήρησε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός και τόνισε: «Εμείς δεν θα μπούμε σε αντιπαράθεση με την ΑΕΚ, εξαιτίας μιας δήλωσης ενός παίκτη της. Ήταν μια δήλωση άκαιρη και άστοχη».