Αθλητικά
Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 14:56

EURO 2020: Ενδεκάδα Αρμενίας και με Φινλανδία η Εθνική

Πιστός στο αξίωμα «ομάδα που νικά δεν αλλάζει» παραμένει ο Τζον Φαν Σιπ, όπως απέδειξε με την επιλογή του να παρατάξει απόψε απέναντι στη Φινλανδία την ενδεκάδα που ξεκίνησε στο Ερεβάν την περασμένη Παρασκευή.

Ομάδα που νικά δεν αλλάζει κι αυτό το ασπάζεται και ο Τζον Φαν Σιπ, όπως δείχνει με την απόφασή του να παρατάξει απόψε απέναντι στη Φινλανδία την ενδεκάδα που έφυγε με το «διπλό» από την Αρμενία (1-0), πριν από τρεις ημέρες.

Ο Ολλανδός τεχνικός της Εθνικής ομάδας θέλει να επιβραβεύσει τους ποδοσφαιριστές του για τη νίκη στο Ερεβάν αλλά και την καλή απόδοση που είχαν και η οποία τους απέφερε μια δεύτερη συνεχή νίκη, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά ύστερα από δύο χρόνια.

Ως είθισται, ο Φαν Σιπ ανακοίνωσε το μεσημέρι στους διεθνείς την ενδεκάδα η οποία θα ξεκινήσει απέναντι στους Φινλανδούς απόψε.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βλαχοδήμος, με ακραίους μπακ Μπακάκη και Γιαννούλη, στόπερ οι Σταφυλίδης και Χατζηδιάκος, κεντρικοί χαφ Κουρμπέλης - Γαλανόπουλος, μπροστά τους Λημνιός, Μάνταλος, Μπακασέτας και σέντερ φορ ο Παυλίδης.