Πολιτική
Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2007 11:44

Αίθριος ο καιρός τα Χριστούγεννα

Με καλό καιρό θα ταξιδέψουν οι εκδρομείς του Σαββατοκύριακου και θα κάνουν Χριστούγεννα με ήπιο καιρό και κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), για αύριο Σάββατο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Περιορισμένη θα είναι η ορατότητα κατά τόπους το πρωΐ στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και βόρεια ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα το πρωΐ στο Αιγαίο έως 6 Μποφόρ. Ανοδο θα σημειώσει αύριο η θερμοκρασία.

Την Κυριακή και την Παραμονή των Χριστουγέννων

Σχετική καλοκαιρία θα επικρατήσει στη χώρα, με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα κυρίως στα δυτικά. Το πρωΐ κατά τόπους στα ηπειρωτικά η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί έως 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Στις 25 Δεκεμβρίου

Ηπιος καιρός με αραιές νεφώσεις προβλέπονται για τα Χριστούγεννα, οι οποίες στα δυτικά βαθμιαία θα πυκνώσουν και δεν αποκλείεται να βρέξει κυρίως μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 Μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 Μποφόρ. Μικρή πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία, ως προς τις μέγιστες τιμές.