Πολιτική
Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2007 13:10

Υπ. Δικαιοσύνης: Περιττή η ανακοίνωση ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση Ζαχόπουλου

Στο αίτημα του ΠΑΣΟΚ για παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου στην υπόθεση Ζαχόπουλου, απάντησε σήμερα το υπουργείο Δικαιοσύνης.

«Από τις πρώτες ώρες του δραματικού συμβάντος με επίκεντρο τον κ. Χρήστο Ζαχόπουλο το μεσημέρι της Πέμπτης 20 Δεκεμβρίου, η Δικαιοσύνη παρενέβη για τη διερεύνηση της όλης υπόθεσης, σε κάθε πτυχή και κατά απόλυτη προτεραιότητα, όπως είχε ήδη ενημερώσει σχετικά τον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Σωτήρη Χατζηγάκη ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του υπουργείου.

«Η ανακοίνωση, συνεπώς, του ΠΑΣΟΚ την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου το βράδυ είναι καθυστερημένη και περιττή αφού η υπόθεση βρίσκεται πλέον στο στάδιο της ανάκρισης.Οι κομματικές παρεμβάσεις, άλλωστε, δεν ωφελούν το έργο της Δικαιοσύνης», υπογραμμίζει το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπεύθυνος Τομέα Διοίκησης του ΠΑΣΟΚ Ντ. Ροβλιας κάλεσε τον υπουργό Δικαιοσύνης να ζητήσει από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να παραγγείλει τη διενέργεια της ανάκρισης κατ' απόλυτη προτεραιότητα επί όλων των πτυχών της υπόθεσης http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/12/24/1455918.htm .