Πολιτική
Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2007 16:38

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στην πολιτική ηγεσία

Στην Κολονία της Γερμανίας θα γιορτάσει τα Χριστούγεννα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, μαζί με τη σύζυγο και τα παιδιά του.

Στα Γρεβενά άκουσε τα Κάλαντα των Χριστουγέννων ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, μαζί με τη σύζυγο του Νατάσα και τα παιδιά τους Αλέξανδρο και Αλίκη.

Ο πρωθυπουργός με την οικογένεια του επισκέφθηκαν τη Νομαρχία Γρεβενών, όπου τους υποδέχθηκαν ο νομάρχης, κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης και πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο. Παρών ήταν και ο υπουργός Ανάπτυξης, κ. Χρήστος Φώλιας.

Ο νομάρχης πρόσφερε αναμνηστικά δώρα στον κ. Καραμανλή και τη σύζυγο του, ενώ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Νομαρχίας χορωδίες Ποντίων και πολυτέκνων έψαλαν τα Κάλαντα στον πρωθυπουργό.

Ο πρωθυπουργός βρίσκεται από την Παρασκευή στη Σαμαρίνα των Γρεβενών για ιδιωτική επίσκεψη και θα παραμείνει μέχρι την Τετάρτη.

Στην Αθήνα, μαζί με την οικογένεια του, θα βρίσκεται τις ημέρες των Χριστουγέννων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου. Το πρωί, παιδιά υπαλλήλων της Ελληνικής Αστυνομίας και το παιδικό τμήμα Πανηπειρωτικής έψαλαν τα κάλαντα στον κ.Παπανδρέου, στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη.

Στην Αθήνα θα γιορτάσει τα Χριστούγεννα και η ΓΓ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, η οποία άκουσε τα κάλαντα στον Περισσό.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος θα βρεθεί τα Χριστούγεννα στην Τήνο.

Στα γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ στη Θεσσαλονίκη άκουσε τα Κάλαντα ο πρόεδρος του κόμματος, κ. Γιώργος Καρατζαφέρης http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/12/24/1455943.htm .

Κάλαντα στον Αρχιεπίσκοπο

Τα κάλαντα των Χριστουγέννων είπαν στον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο ποντιακά σωματεία, ο σύλλογος βρακοφόρων Κρήτης, αλλά και τοπικές χορωδίες από διάφορες περιοχές της Αθήνας.

Ο πρωτοσύγκελος της αρχιεπισκοπής πατέρας Θωμάς Συνοδινός από την πλευρά του επισκέφθηκε νοσοκομεία, και συνομίλησε με πολλούς ασθενείς, στους οποίους μετέφερε τις ευχές του Αρχιεπισκόπου για ταχεία ανάρρωση.

Η κατάσταση της υγείας του κ. Χριστόδουλου παραμένει κρίσιμη, και όπως ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος δήλωσε σε συνέντευξή του στον Εθνικό Κήρυκα της ομογένειας στην Αμερική έχει εναποθέσει τον εαυτό του στα χέρια του Θεού και των γιατρών του, τους οποίους εμπιστεύεται απόλυτα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ