Πολιτική
Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2007 17:30

Γ. Παπανδρέου: Χωρίς πυξίδα πορεύεται η χώρα

«Παρότι μέρες γιορτινές, αύριο θα ξαναβρεθούμε μπροστά στην καθημερινή πραγματικότητα της χώρας μας. Και είναι κοινή διαπίστωση, ότι η χώρα μας δεν πάει μπροστά, δεν χτίζεται σήμερα ένα καλύτερο αύριο για μας και για τα παιδιά μας», αναφέρει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου στο μήνυμά του για τη νέα χρονιά.

«Η χώρα πορεύεται χωρίς πυξίδα. Χωρίς εθνικό σχέδιο. Όλοι οι Έλληνες, οι νέοι, οι μητέρες, οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι, οι μικροί και οι μεσαίοι επιχειρηματίες, οι αγρότες μας, βιώνουν -ο καθένας τους- ανασφάλεια, αβεβαιότητα, και απαισιοδοξία».

Ο κ. Παπανδρέου επισημαίνει ακόμη ότι «δεν μπορεί να οικοδομηθεί ένα δίκαιο μέλλον για μας και τα παιδιά μας, με πολιτικές και κυβερνήσεις που γίνονται μέρος αυτών των προβλημάτων. Που αντί να υπηρετούν αξίες κυβερνούν για τις εξουσίες».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κλιμάκωσε την επίθεσή του προς την κυβέρνηση τονίζοντας ότι «δεν μπορεί να οικοδομηθεί μια δικαιότερη κοινωνία με κυβερνήσεις που, συγκαλύπτουν σκάνδαλα, διορίζουν “ημετέρους”, ρουσφετολογούν ασύστολα, ισχυροποιούν ακόμη περισσότερο τους ισχυρούς και ξεχνούν τους πιο αδύναμους, δεν σέβονται τα χρήματα του Ελληνικού λαού, επιλέγουν σε θέσεις ευθύνης τους αρεστούς και όχι τους άριστους».