Κοινωνία
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 12:13

Υπόθεση Novartis: Καταθέτει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ο Ν. Μανιαδάκης

Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου καταθέτει ο καθηγητής Νίκος Μανιαδάκης, στο πλαίσιο της έρευνας που συνεχίζεται σχετικά με τους δικονομικούς χειρισμούς που έγιναν στην υπόθεσης της Novartis.

Στους αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου που διενεργούν την έρευνα για τους δικονομικούς χειρισμούς στην υπόθεση της Novartis καταθέτει ο πρώην προστατευόμενος μάρτυρας Νίκος Μανιαδάκης.

Ο Νίκος Μανιαδάκης ο οποίος είναι κατηγορούμενος στην υπόθεση  έχει καταγγείλει ότι δέχτηκε πιέσεις για να ενοχοποιήσει πολιτικά πρόσωπα.

«Ξεκίνησε μια διαδικασία ασκήσεως έντονων, επανειλημμένων κι επίμονων πιέσεων προς το πρόσωπο μου προκειμένου να μοιραστώ με τους εισαγγελείς πληροφορίες και μαρτυρίες αναφορικά με έκνομες πράξεις πολιτικών προσώπων», ανέφερε χαρακτηριστικά σε πρόσφατη συνέντευξη του συμπληρώνοντας πως ένιωσε φόβο για τον ίδιο και την οικογένεια του. 

Ειδικότερα, όπως υποστηρίζει του ασκούνταν πιέσεις προκειμένου να βάλει στο κάδρο της υπόθεσης τον Αντώνη Σαμαρά, τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Γιάννη Στουρνάρα ενώ αναφερόμενος στη δίωξη του την χαρακτήρισε «καθαρά πολιτική». 

naftemporiki.gr