Πολιτική
Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2006 18:53

ΠΑΣΟΚ: Φτωχή, συντηρητική και άτολμη η αναθεώρηση Καραμανλή

«Η αναθεώρηση που προτείνει ο κ. Καραμανλής είναι μια φτωχή, συντηρητική, άτολμη αναθεώρηση. Μια αναθεώρηση πρόχειρη, με το βλέμμα στραμμένο στο παρελθόν και όχι προς το μέλλον, όπως απαιτούν οι ανάγκες του τόπου».

Αυτό τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Αθανασάκης, σχολιάζοντας τις προτάσεις του Πρωθυπουργού κατά τη σημερινή ομιλία του στην Κ.Ο. της ΝΔ http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/01/17/1142112.htm , οι οποίες, όπως είπε, επιβεβαιώνουν την έως τώρα κριτική του ΠΑΣΟΚ.

«Το ΠΑΣΟΚ», πρόσθεσε ο κ. Αθανασάκης, «έχει ανακοινώσει τη διαδικασία με την οποία θα έχει τη δική του ουσιαστική συμβολή στην αναθεώρηση του Συντάγματος. Μια διαδικασία ενός ευρύτατου ανοικτού διαλόγου και στο ΠΑΣΟΚ και με τους πολίτες».

«Τα πυροτεχνήματα και οι προσπάθειες αντιπερισπασμού του κ. Καραμανλή, για να ξεφύγει από τα προβλήματα της κυβέρνησής του, δεν θα αποπροσανατολίσουν κανέναν από τα πραγματικά προβλήματα της χώρας, τα πραγματικά προβλήματα της οικονομίας, τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών», κατέληξε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ.