Κοινωνία
Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019 15:19

Θεσσαλονίκη: Νεκρή έγκυος γυναίκα σε σύγκρουση αμαξοστοιχίας-ημιφορτηγού

Μία έγκυος γυναίκα νεκρή κι ένας άνδρας τραυματίας είναι ο απολογισμός της σύγκρουσης αμαξοστοιχίας με ΙΧ ημιφορτηγό όχημα που σημειώθηκε στις 14:00 της Δευτέρας, σε σιδηροδρομική διάβαση, 8 χλμ έξω από τη δυτική Θεσσαλονίκη, στην περιοχή των Διαβατών.

Μία έγκυος νεκρή κι ένας τραυματίας είναι ο απολογισμός της σύγκρουσης αμαξοστοιχίας με ΙΧ ημιφορτηγό όχημα που σημειώθηκε στις 14:00 της Δευτέρας, σε ισόπεδη σιδηροδρομική διάβαση, 8 χλμ έξω από τη δυτική Θεσσαλονίκη, στην περιοχή των Διαβατών.

Στο όχημα επέβαιναν δύο άτομα: η 41χρονη γυναίκα, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» όπου υπέκυψε, κι ένας άνδρας, ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος διακομίσθηκε στο «Παπανικολάου». Για τον απεγκλωβισμό τους κινητοποιήθηκαν 10 πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Επρόκειτο για την αμαξοστοιχία IC 91, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη-Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, το ΙΧ παραβίασε τη φυλασσόμενη διάβαση.

Όπως ανακοίνωσε το Γενικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου», «ο άντρας ηλικίας 50 ετών που διακομίστηκε τραυματισμένος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, μετά από σύγκρουση ΙΧ αυτοκινήτου με διερχόμενη αμαξοστοιχία στην περιοχή Διαβατών, νοσηλεύεται σε σταθερή αιμοδυναμικά κατάσταση σε χειρουργική κλινική με ελαφρές κακώσεις θώρακα πλευρών».

Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας.

naftemporiki.gr