Πολιτική
Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2006 15:31

«Αν έγιναν παρακολουθήσεις κατά τους Αγώνες ήταν στο πλαίσιο του νόμου»

«Ο κ. Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ, ασυνήθιστοι από τις διαδικασίες διαφάνειας, προσπαθούν να βγούν από τα εσωκομματικά τους προβλήματα με κινήσεις εντυπωσιασμού. Τι τους ενοχλεί; Οτι δόθηκαν όλα τα στοιχεία στη δημοσιότητα ή ότι η δικαιοσύνη ασκεί τον ρόλο της χωρίς παρεμβάσεις; Μάλλον και τα δύο», σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θ. Ρουσόπουλος http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/02/06/1150026.htm .

Σε ερώτηση σχετική με την έκφραση αμφισβήτησης που διατύπωσαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ προς το πρόσωπο του εισαγγελέα Δ. Παπαγγελόπουλου,ο εκπρόσωπος παρέπεμψε στην υπόθεση Μαρκογιαννάκη,για να παρατηρήσει πως αν σήμερα το ΠΑΣΟΚ αμφισβητεί τους λειτουργούς της δικαιοσύνης «τότε εξανέστη υποκριτικά στην υπόθεση Μαρκογιαννάκη» για την αμφισβήτηση του εισαγγελέα Δ. Λινού.

«Ο Γ. Παπανδρέου θα έπρεπε, λοιπόν,να βάλει στη θέση τους τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Ελπίζω να το ξεκαθαρίσει,ειδάλλως είναι υπόλογος και ο ίδιος».

Εξάλλου, σε ερώτηση αν γίνονταν παρακολουθήσεις στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, ο εκπρόσωπος δήλωσε άγνοια, τόνισε, όμως, ότι αν έγιναν «ήταν στο πλαίσιο του νόμου».

Σε ερώτηση σχετική με την πρόταση Εβερτ περί της άμεσης σύστασης της Εξεταστικής Επιτροπής, ο κ. Ρουσόπουλος διευκρίνισε, ότι αν συσταθεί άμεσα η Επιτροπή τότε θα διακοπεί η δικαστική έρευνα.

Τέλος, σε ερώτηση αν υπάρχουν και άλλα ονόματα πολιτών των οποίων υποκλέπτονταν οι τηλεφωνικές επικοινωνίες, ο κ. Ρουσόπουλος τόνισε πως «δόθηκαν στη δημοσιότητα όλα τα ονόματα».

ΑΠΕ-ΜΠΕ