Πολιτική
Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2006 15:08

Ρουσόπουλος: Αθλιοι οι υπαινιγμοί στελεχών του ΠΑΣΟΚ κατά δικαστών

«Δεν υπάρχει δικαιοσύνη a la carte, όπως την εννοεί το ΠΑΣΟΚ», τόνισε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θ. Ρουσόπουλος, κληθείς να σχολιάσει δηλώσεις στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την «καθυστέρηση που επέδειξε η Δικαιοσύνη στην εκκίνηση των ερευνών», στην υπόθεση των υποκλοπών.

«Το ΠΑΣΟΚ χθες επιτέθηκε εναντίον δικαστικών λειτουργών,ενώ προ ολίγων βδομάδων είχε μιλήσει για "επίθεση εναντίον της δικαιοσύνης" όταν στέλεχος της ΝΔ (Χ. Μαρκογιαννάκης) είχε εκφράσει προσωπικές κρίσεις για δικαστικό λειτουργό. Το ΠΑΣΟΚ αλλού μιλά για "έγκληση" προς τη Δικαιοσύνη και αλλού για "επίθεση" κατά της Δικαιοσύνης. Τα δύο μέτρα και δύο σταθμά δεν με βρίσκουν σύμφωνο και ο κ.Παπανδρέου δεν έχει ακόμη αποδοκιμάσει τα στελέχη του, που επιτέθηκαν βάναυσα και με άθλιους υπαινιγμούς εναντίον λειτουργών της δικαιοσύνης. Για όλα αυτά ο κ.Παπανδρέου έκανε ότι δεν κατάλαβε. Το ΠΑΣΟΚ παραμένει το ίδιο - οι εποχές αλλάζουν, τα πρόσωπα στην ηγεσία του αλλάζουν, η θεωρία αλλάζει, η ουσία όμως παραμένει η ίδια. Εμείς, δεν σχολιάζουμε τη λειτουργία της Δικαιοσύνης ή τους λειτουργούς της», δήλωσε ο κ. Ρουσόπουλος.

Σε συναφή ερώτηση, ο κ. Ρουσόπουλος παρατήρησε ότι «η κρίση που έγινε από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ προς τους λειτουργούς της Δικαιοσύνης, ήταν ότι δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους. Τι τους χρεώνουν λοιπόν; Έλλειψη ικανότητας ή άλλου είδους σκοπιμότητες;» «Σε κάθε περίπτωση είναι άθλιοι οι υπαινιγμοί τους και αυτό το αντιλαμβάνονται οι πολίτες», κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.