Αθλητικά
Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2019 20:21

Βόλεϊ: Στο Καρπενήσι η προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών για το Ευρωβόλεϊ

Στις 17 Ιουλίου, στο Καρπενήσι, θα ξεκινήσει την προετοιμασία της η Εθνική Γυναικών, ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (23/08 - 08/09).

Στις 17 Ιουλίου, στο Καρπενήσι, θα ξεκινήσει την προετοιμασία της η Εθνική Γυναικών, ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (23/08 - 08/09). 

Η «γαλανόλευκη» προκρίθηκε μετά από 18 χρόνια στη τελική φάση του Ευρωβόλεϊ. Φέτος η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί για πρώτη φορά σε τέσσερις χώρες (Τουρκία, Πολωνία, Ουγγαρία και Σλοβακία).

Η Εθνική κληρώθηκε στον Α΄ όμιλο στην Άγκυρα και θα έχει ως αντιπάλους την οικοδέσποινα Τουρκία, την Σερβία, την Βουλγαρία, την Γαλλία και την Φινλανδία. 

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στο Καρπενήσι, η ομάδα του Γκιγιέρμο Ναράνχο έχει προγραμματίσει ορισμένα φιλικά παιχνίδια, με την Ουγγαρία το διάστημα 24-27 Ιουλίου και με την Λευκορωσία το τριήμερο 2-4 Αυγούστου.

Στη συνέχεια, η Εθνική θα μεταβεί στην Ουγγαρία για να λάβει μέρος στο διεθνές τουρνουά «Savaria Cup» (09-15 Αυγούστου) με αντιπάλους την οικοδέσποινα χώρα, την Γαλλία, την Ισπανία και την Σλοβενία.

Οι κλήσεις του Γκιγιέρμο Ναράνχο:

Πασαδόροι: Στυλιανή Χριστοδούλου, Αθηνά Παπαφωτίου, Όλγα Βεργίδου.

Ακραίες: Ευαγγελία Μερτέκη, Όλγα Στράντζαλη, Αθανασία Τοτσίδου, Παναγιώτα Διώτη, Κωνσταντίνα Βλαχάκη.

Κεντρικές: Γεωργία Λαμπρούση, Άννα Καλαντάτζε, Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου, Αγγελική-Μελίνα Εμμανουηλίδου.

Διαγώνιες: Ανθή Βασιλαντωνάκη, Μαρία Οικονομίδου.

Λίμπερο: Μαρία-Ελένη Αρτακιανού, Αρέτα Κονόμη, Ηλιάνα Ιακωβίδου.