Αθλητικά
Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019 08:44

Βόλεϊ: Ανανέωσε στον ΠΑΟΚ ο Τακουρίδης

Την φανέλα του ΠΑΟΚ θα φορά και την επόμενη σεζόν ο Γιάννης Τακουρίδης.

Την φανέλα του ΠΑΟΚ θα φορά και την επόμενη σεζόν ο Γιάννης Τακουρίδης.

Για τέταρτη σερί σεζόν ο διεθνής κεντρικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην ανδρική ομάδα βόλεϊ του «Δικεφάλου του Βορρά», μετά και τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή, Γιούρι Φιλίποφ.

«Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον Γιάννη Τακουρίδη. Ο έμπειρος διεθνής κεντρικός συνέβαλε τα μέγιστα στην επιτυχημένη πορεία της ομάδας και με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή, θα φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν» αναφέρει η ανακοίνωση των «ασπρόμαυρων», ενώ ο παίκτης ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλλαν στην παραμονή του:

«Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ την διοίκηση και τον προπονητή, κ. Φιλίποφ, για την εμπιστοσύνη τους, όπως επίσης και τον κόσμο της ομάδας για την στήριξη.

Δεν θα μιλήσω για στόχους διότι είναι γνωστοί και πάντα οι ίδιοι. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε όλοι μαζί, σαν οικογένεια, με καλό κλίμα και με το ίδιο πάθος για επιτυχία. Εύχομαι να είμαστε όλοι Υγιείς σε αυτή την προσπάθεια στη νέα χρονιά και στο τέλος να πανηγυρίσουμε, μαζί με τον κόσμο μας, την επιστροφή στην κορυφή".

Ο Τακουρίδης ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στον Άρη, ενώ αγωνίστηκε ακόμη στους Ηρακλή, Φοίνικα Σύρου, Ολυμπιακό και Παναχαϊκή.

Τον Δεκέμβριο του 2015 εντάχθηκε στο δυναμικό του ΠΑΟΚ, με τον οποίο κατέκτησε δυο πρωταθλήματα (2015-16 & 2016-17) και δυο κύπελλα (2018, 2019).