Auto
Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019 19:52

Αξιοπιστία Nissan Titan

Η ισχυρή αφοσίωση της Nissan στην ποιότητα των νέων οχημάτων της αναδείχθηκε σε όλη την έκταση της μελέτης αρχικής ποιότητας (IQS) της J.D. Power για το 2019 στις ΗΠΑ, με κορυφαίο απ' όλα το full-size pickup Nissan Titan.  

Από την έντυπη έκδοση 

Η ισχυρή αφοσίωση της Nissan στην ποιότητα των νέων οχημάτων της αναδείχθηκε σε όλη την έκταση της μελέτης αρχικής ποιότητας (IQS) της J.D. Power για το 2019 στις ΗΠΑ, με κορυφαίο απ' όλα το full-size pickup Nissan Titan. Τo Titan κατατάχθηκε όχι μόνο ως το καλύτερο σε επιδόσεις όχημα στην κατηγορία «Large Light Duty Pickup» με 66 προβλήματα ανά 100 οχήματα (PPH), αλλά ήταν και το έβδομο στη λίστα με τα λιγότερα συνολικά προβλήματα μεταξύ των 257 οχημάτων της έρευνας.

Επιπλέον, η Nissan δεν είχε παρουσία μοντέλων στην κατηγορία της έρευνας με περισσότερα από 100 PPH, καταγράφοντας την καλύτερη απόδοση από τον μέσο όρο του κλάδου της αυτοκινητοβιομηχανίας, για τέταρτη συνεχή χρονιά. Για το 2019 η Nissan ανέβηκε κατά μία θέση (καταλαμβάνοντας την πέμπτη, στην κατηγορία Non-Premium). Από το 2015, η Nissan βελτίωσε 35 PPH.