Αθλητικά
Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2019 21:09

Μπεργκ: Δεν έχω αποφασίσει ακόμη

Ο Μάρκους Μπεργκ τοποθετήθηκε επίσημα, για πρώτη φορά από τότε που το όνομά του ακούστηκε ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπακού.

Ο Μάρκους Μπεργκ τοποθετήθηκε επίσημα, για πρώτη φορά από τότε που το όνομά του ακούστηκε ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπακού.

Ο διεθνής επιθετικός μίλησε δημόσια μετά τη σημερινή (5/6) προπόνηση της Εθνικής Σουηδίας και διευκρίνισε ότι δεν έχει λάβει  απόφαση για το μέλλον του, ενώ διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει απαντήσει θετικά στην πρόταση της πειραϊκής ομάδας.

«Το πιθανότερο είναι να παίξω σε ομάδα του εξωτερικού. Το συμβόλαιό μου με την Αλ Αΐν ολοκληρώνεται τον Ιούνιο και θα ψάξω για κάτι νέο. Βρίσκομαι σε αρκετά καλή κατάσταση και είναι δύσκολο να αρνηθώ πρόταση από το εξωτερικό. Δεν σας κρύβω ότι νιώθουμε καλά στο εξωτερικό. Όταν επιστρέψουμε στο σπίτι, τότε δεν θα ξαναφύγουμε», δήλωσε.

Στη συνέχεια ο Μπεργκ ρωτήθηκε για τον Ολυμπιακό. «Γράφονται πολλά, αλλά δεν θα μιλήσω με ονόματα» είπε. Ύστερα ρωτήθηκε για το αν παίζει ρόλο (το να υπογράψει στους «ερυθρόλευκους») το ότι έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό. «Είναι ευαίσθητο το θέμα. Δεν έχω πάρει καμία απόφαση. Έχει γραφτεί ότι αποφάσισα, αλλά αυτό δεν ισχύει καθόλου», απάντησε.

Για την προοπτική του Κατάρ, καθώς φέρεται να έχει δεχτεί κρούση από την Αλ Αχλί, ανέφερε: «Από οικονομικής άποψης είναι ωφέλιμο να ζεις εκεί, αυτό δεν είναι ψέμα».

Όσο για τον παράγοντα-κλειδί στην επιλογή του; «Θα είναι η τελευταία μου φορά στο εξωτερικό, οπότε είναι λογικό να μετρά το οικονομικό σκέλος. Ούτε αυτό είναι ψέμα».