Αθλητικά
Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2006 12:34

Τροντ Σόλιντ: Πώς να μην κρατήσεις τον «Ρίμπο»

Θετική είναι η εισήγηση του Τροντ Σόλιντ για την παραμονή του Ριβάλντο στον Ολυμπιακό. Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Sportday, ο νορβηγός τεχνικός ερωτηθείς για το θέμα της παραμονής ή μη του βραζιλιάνου άσσου του Ολυμπιακού, τόνισε χαρακτηριστικά: «Έχουμε πει ότι για τα συμβόλαια που λήγουν θα πάρουμε αποφάσεις στα τέλη του επόμενου μήνα. Αυτό ισχύει για όλους και για τον Ριβάλντο. Πώς να μην κρατήσεις όμως τον "Ρίμπο" με τις εμφανίσεις που κάνει; Δεν νομίζω ότι σηκώνει και πολύ κουβέντα η απόδοσή του το τελευταίο διάστημα».

«Είναι ένας παίκτης-νικητής και χρειάζονται τέτοιοι ποδοσφαιριστές», υπογράμμισε ο κ. Σόλιντ.

Σημειώνεται ότι ο Ολυμπιακός έχει προθεσμία μέχρι τις 30 Μαρτίου για να ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του 34χρονου Βραζιλιάνου για έναν ακόμα χρόνο.

Στο λιμάνι του Πειραιά παραμένει, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, και ο Γιάγια Τουρέ, στον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να προτείνουν νέο βελτιωμένο συμβόλαιο.

Μετά το τέλος Μαρτίου αναμένεται να ληφθούν οι αποφάσεις για το ποιοι από τους παίκτες θα παραμείνουν στην ομάδα, ενώ στόχος πλέον είναι η μεταγραφική ενίσχυση με τουλάχιστον έναν κεντρικό αμυντικό.