Πολιτική
Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2006 16:06

Εφ' όλης της ύλης αντιπαράθεση πολιτικών αρχηγών αναμένεται απόψε

Σε υψηλούς τόνους, στον απόηχο της πολυήμερης απεργίας των ναυτεργατών και ενόψει της αυριανής κινητοποίησης των συνδικάτων, αναμένεται απόψε η συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως, με πρωτοβουλία του Προέδρου του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς Αλ. Αλαβάνου, σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων, με θέμα την ανεργία των νέων. Ο πρωθυπουργός στην πρώτη του ομιλία στο Κοινοβούλιο μετά τον ανασχηματισμό και την υπόθεση των υποκλοπών, αναμένεται να αναφερθεί στις οικονομικές εξελίξεις και να επισημάνει ότι οι μεταρρυθμίσεις θα συνεχισθούν.

Η συζήτηση αναμένεται να επεκταθεί σε όλα τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας, και με φόντο την τελευταία δημοσκόπηση της ALCO για το «Εθνος» που δείχνει προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/02/27/1159213.htm .

Ο νέος Γραμματέας της ΚΕ της ΝΔ Λ. Ζαγορίτης, μετά την πρώτη του συνάντηση με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, είπε ότι έχουν γίνει πολλές δημοσκοπήσεις και ότι όλες, πλην μιας, δείχνουν ότι προηγείται σταθερά η Νέα Δημοκρατία, καθώς επίσης και ότι η κυβέρνηση έχει την εμπιστοσύνη του κόσμου.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον αναμένεται να προσελκύσουν οι δευτερολογίες του πρωθυπουργού και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.