Αθλητικά
Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2006 15:41

Σαλπιγγίδης: «Το μόνο που σκέφτομαι είναι η ανάκαμψη του ΠΑΟΚ»

«Το μόνο που σκέφτομαι είναι η ανάκαμψη του ΠΑΟΚ», τονίζει σε δήλωσή του ο διεθνής επιθετικός του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, μετά τα δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού να τον εντάξει στο δυναμικό του.

«Με αφορμή δημοσιεύματα που αφορούν τις επαγγελματικές μου επιλογές για το μέλλον, θα ήθελα να δηλώσω ότι το μόνο που σκέφτομαι τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι η ανάκαμψη του ΠΑΟΚ. Η σχέση μου με την ομάδα και το συμβόλαιό μου δεν μου επιτρέπουν να σκέφτομαι τίποτε άλλο εκτός από τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα θα βγει από τη δύσκολη θέση στη οποία έχει περιέλθει», υπογραμμίζει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Ο ΠΑΟΚ και ο κόσμος του δικαιούνται το σεβασμό όλων μας. Θα ήθελα επίσης να επισημάνω ότι δεν έχω δώσει σε κανέναν το δικαίωμα να σκεφτεί ή να υποθέσει ότι με απασχολεί κάτι άλλο εκτός από την κατάκτηση τίτλων με τον ΠΑΟΚ», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο δυναμικός επιθετικός.

Αλλά και ο εκπρόσωπος του παίκτη, Βαγγέλης Αγγελής, με δηλώσεις του διέψευσε δημοσίευμα εφημερίδας το οποίο ανέφερε ότι ο ίδιος είχε συζήτηση με τον γενικό αρχηγό του Ολυμπιακού, Σάββα Θεοδωρίδη, όσον αφορά την μεταγραφή του πελάτη του στους «ερυθρόλευκους».

«Με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη είμαστε φίλοι και κουμπάροι και δεν θα λειτουργούσα ποτέ έτσι στο πόδι για ένα σοβαρό θέμα που άπτεται της προσωπικότητας του ποδοσφαιριστή και της δικής μου συνεργασίας μαζί του. Δεν έγινε ποτέ η παραμικρή συζήτηση με τον κ. Θεοδωρίδη τον οποίο δεν γνώριζα προσωπικά μέχρι την ώρα που επισκέφθηκα στην αποστολή του Ολυμπιακού τους ποδοσφαιριστές Πάντο και Ταραλίδη, τους οποίους και εκπροσωπώ. Κάποια πράγματα πρέπει να αντιμετωπίζονται με περισσότερη σοβαρότητα. Δεν ξέρω τι μπορεί να σκέφτεται ο Ολυμπιακός για τον παίκτη και τι σκέφτεται ο ΠΑΟΚ, αλλά συζήτηση στο προαύλιο ξενοδοχείου, παρουσία και άλλων παικτών δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει. Αλλωστε να μην ξεχνάμε πως ο Σαλπιγγίδης δεν είναι ελεύθερος παίκτης άρα δεν έχει δικαίωμα να σκεφθεί η να αποφασίσει αυτός για οτιδήποτε. Ο ΠΑΟΚ έχει τα δικαιώματα του και αυτός αποφασίζει για τα πάντα», σημείωσε ο κ. Αγγελής.