Auto
Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019 19:23

Σούπερ... φρενάρισμα

Υπάρχουν πολλές στιγμές στην καθημερινότητα που οι γονείς νιώθουν το αίμα να ανεβαίνει στο κεφάλι τους, μας λέει η Ford. Όπως, για παράδειγμα, όταν οι μπόμπιρές τους τρέχουν ασταμάτητα στους διαδρόμους ενός σούπερ μάρκετ ή όταν αρνούνται να φάνε ή να πάνε για ύπνο.

Από την έντυπη έκδοση

Υπάρχουν πολλές στιγμές στην καθημερινότητα που οι γονείς νιώθουν το αίμα να ανεβαίνει στο κεφάλι τους, μας λέει η Ford. Όπως, για παράδειγμα, όταν οι μπόμπιρές τους τρέχουν ασταμάτητα στους διαδρόμους ενός σούπερ μάρκετ ή όταν αρνούνται να φάνε ή να πάνε για ύπνο. Κι ενώ τα πείσματα και οι «επιδρομές» τους στο ράφι με τα γλυκά θέτουν σε δοκιμασία την υπομονή των γονιών, εκεί που η ανησυχία χτυπάει «κόκκινο» είναι όταν οι τελευταίοι βλέπουν τα παιδιά τους να οδηγούν ανεξέλεγκτα ένα καροτσάκι του σούπερ μάρκετ.

Προκειμένου να απαλλάξει τους γονείς από το στρες τέτοιων καταστάσεων, η Ford επινόησε το «Self-Braking Trolley», αντλώντας έμπνευση από προηγμένες τεχνολογίες αυτοκινήτων της, όπως εκείνες που συναντά κανείς σήμερα στην γκάμα του νέου Focus, που βοηθούν τον οδηγό να αποφύγει τα ατυχήματα στον δρόμο.