Αθλητικά
Κυριακή, 21 Απριλίου 2019 17:33

Διασυρμός της Γιουνάιτεντ στο «Γκούντισον Παρκ»

Την... κατηφόρα έχει πάρει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την ημέρα που ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ «μονιμοποιήθηκε» στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων».

Την... κατηφόρα έχει πάρει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την ημέρα που ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ «μονιμοποιήθηκε» στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων».

Μετά την επική πρόκριση επί της Παρί Σεν Ζερμέν και το μεγάλο σερί που είχε προηγηθεί από τους «μπέμπηδες» σε όλες τις διοργανώσεις, η συμφωνία με τον Νορβηγό φαίνεται πως δεν έφερε... γούρι στην ομάδα, η οποία διασύρθηκε σήμερα (21/04) από την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ» με 4-0 και βλέπει το στόχο της εξόδου στο Champions League της νέας περιόδου να απομακρύνεται.

Σε πέντε ματς πρωταθλήματος μετά τον θρίαμβο του Παρισιού η Γιουνάιτεντ έχει γνωρίσει 3 ήττες (όλες εκτός), ενώ ηττήθηκε και δύο φορές από την Μπαρτσελόνα στους προημιτελικούς του Champions League. 

Το συγκρότημα του Μάρκο Σίλβα κυριάρχησε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα της 35ης αγωνιστικής της Premier League και έφτασε στο θρίαμβο με τα γκολ των Ριτσάρλισον (13΄), Σίγκουρντσον (28΄), Ντιν (56΄) και Γουόλκοτ (64΄), κρατώντας ζωντανές τις ελπίδες του για την έβδομη θέση, η οποία υπό προϋποθέσεις δίνει εισιτήριο για το Europa League της επόμενης χρονιάς.

Οι «μπέμπηδες», έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα έχουν μπροστά τους τα δύο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι (τη Μεγάλη Τετάρτη 24/4) και την Τσέλσι (την Κυριακή του Πάσχα 28/4) για να σώσουν τη χρονιά, τόσο από πλευράς εντυπώσεων όσο και από πλευράς ουσίας.