Αθλητικά
Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019 19:06

Football League: Προβάδισμα για την 2η θέση ο Πλατανιάς

Καμία απολύτως αλλαγή δεν επέφερε η 28ης αγωνιστική της Super League, στη μάχη που δίνουν Πλατανιάς και Απόλλων Λάρισας για την 2η προνομιούχο θέση, που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου.

Καμία απολύτως αλλαγή δεν επέφερε η 28ης αγωνιστική της Super League, στη μάχη που δίνουν Πλατανιάς και Απόλλων Λάρισας για την 2η προνομιούχο θέση, που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου.

Η ομάδα της Κρήτης σε ένα ματς βγαλμένο από... Premier League επικράτησε με 4-3 της Παναχαϊκής στα Περιβόλια, ενώ οι Θεσσαλοί χάλασαν... το πάρτι που είχε στήσει ο Βόλος για την άνοδό του στην Super League (3-1).

Πλέον, με τους Κρήτες να προπορεύονται κατά ένα βαθμό των Θεσσαλών, τα πάντα εν πολλοίς θα κριθούν την επόμενη αγωνιστική, στο μεταξύ τους ντέρμπι που θα διεξαχθεί στην Λάρισα.

Η ομάδα που θα νικήσει (ο Πλατανιάς «βολεύεται» και με την ισοπαλία) θα αποκτήσει σημαντικότατο προβάδισμα για την κατάκτηση της 2ης θέσης, που όπως προαναφέραμε θα δώσει την ευκαιρία σε αυτόν που θα την κατακτήσει να διεκδικήσει την άνοδό του στην Super League σε αγώνα μπαράζ με τον 13ο της ανώτατης επαγγελματικής κατηγορίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν διεξήχθη η αναμέτρηση της Κέρκυρας με τη Σπάρτη, καθώς η ομάδα από την Πελοπόννησο δεν συμπλήρωσε τον απαιτούμενο αριθμό παικτών, με την αιτιολογία από πλευράς φιλοξενούμενων να κάνει λόγο για γαστρεντερίτιδα.

Η Σπάρτη «κατέβηκε» στον αγώνα με δέκα παίκτες, κάποιοι εκ των οποίων δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να κλείσει το φύλλο αγώνα και η Κέρκυρα να πάρει το παιχνίδι «στα χαρτιά» με 3-0.

Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Πλατανιάς-Παναχαϊκή                   4-3
Κέρκυρα-Σπάρτη                        3-0 (α.α.)
Ηρόδοτος-Αιγινιακός                   4-2  
ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας-ΑΟΧ/Κισσαμικός   0-0
ΝΠΣ Βόλος-Απόλλων Λάρισας             1-3
Ηρακλής-Τρίκαλα                       1-0   
Αήττητος Σπάτων-Εργοτέλης             0-3 (α.α.)