Αθλητικά
Κυριακή, 07 Απριλίου 2019 18:39

Football League: Εξασφάλισε την άνοδο ο Βόλος

Την άνοδό του στην Super League πανηγυρίζει και μαθηματικά από σήμερα (7/04) ο Βόλος.

Την άνοδό του στην Super League πανηγυρίζει και μαθηματικά από σήμερα (7/04) ο Βόλος.

Από την 26η αγωνιστική η ομάδα της Μαγνησίας είναι η πρωταθλήτρια της Football League και μετά την περσινή του άνοδο από την Γ΄ εθνική στην μεγαλύτερη κατηγορία, καταφέρνει να φτάσει σε δεύτερο συνεχόμενο προβιβασμό, σε συνδυασμό και με την κατάκτηση του τίτλου.

Η ομάδα του Χουάν Φεράντο συνέτριψε 6-0 τον Αιγινιακό και σε συνδυασμό με το 2-2 του Απόλλωνα Λάρισας απέναντι στον Εργοτέλη δεν χάνει την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα, στις εναπομείνασες τέσσερις αγωνιστικές.

Ο Βόλος έφτασε τους 56 βαθμούς και με δεδομένη την πρωτόδικη απόφαση αποβολής του Αήττητου Σπάτων, θα φτάσει στο φινάλε μίνιμουμ τους 59. Τη συγκομιδή αυτή δεν μπορεί να φτάσει ο δεύτερος Πλατανιάς (46 βαθμοί), οπότε η ομάδα του Χουάν Φεράντο πανηγύρισε την άνοδο στη Super League από τις αρχές Απριλίου.

Ο Πλατανιάς επικράτησε με 2-0 εντός έδρας της Κέρκυρας και σε συνδυασμό με το 2-2 του Απόλλωνα Λάρισας με τον Εργοτέλη, πέρασε στην 2η θέση της βαθμολογίας και, πλέον, έχει το προβάδισμα για την επάνοδό του στη Super League.

Τα αποτελέσματα: Αήττητος Σπάτων-Απόλλων Πόντου 0-3 (α.α.), Ηρακλής-Κισσαμικός 0-0, Ηρόδοτος-Σπάρτη 4-1, ΑΕ Καραϊσκάκης-Δόξα Δράμας 0-0, Πλατανιάς-Κέρκυρα 2-0, Βόλος ΝΠΣ-Αιγινιακός 6-0, Τρίκαλα-Παναχαϊκή 0-0, Απόλλων Λάρισας-Εργοτέλης 2-2.