Πολιτική
Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2006 10:24

ΠΑΣΟΚ: Ανάδειξη νέου προεδρείου Κ.Ο.

Για την ανάδειξη του νέου Προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ ψηφίζουν σήμερα οι βουλευτές του κινήματος μετά την ολοκλήρωση της διετούς θητείας του προηγούμενου (22 Μαρτίου 2004).

Η ψηφοφορία θα αρχίσει στις 10:00 π.μ., και θα ολοκληρωθεί στις 6:00 μ.μ., στα γραφεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, στη Βουλή.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, συναντάται το πρωί στο γραφείο του στη Βουλή, με τον πρόεδρο της κυπριακής βουλής Δ. Χριστόφια.

Στις 11.00 π.μ., ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, θα μιλήσει στη Βουλή στο πολιτικό μνημόσυνο για τον Γεώργιο Ράλλη.

Στις 7.00 μ.μ., ο κ. Γ.Παπανδρέου, θα μιλήσει στην εκδήλωση για τον Μιχάλη Ράπτη (Πάμπλο) με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου «Σοσιαλισμός και Αυτοδιαχείριση» (Αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΣΗΕΑ).

Επίσης, ο Τομέας Αγροτικής Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ, με τον υπεύθυνο στο Πολιτικό Συμβούλιο, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, και ο ΚΤΕ Αγροτικής Ανάπτυξης θα δώσουν σήμερα το μεσημέρι στα Κεντρικά Γραφεία του Κινήματος, συνέντευξη Τύπου εφ' όλης της ύλης, για τα προβλήματα του αγροτικού τομέα, και ειδικότερα, για το θέμα του τρόπου εφαρμογής της νέας ΚΑΠ από την κυβέρνηση της Ν.Δ., και της διαχείρισης των δικαιωμάτων των αγροτών.

ΑΠΕ - ΜΠΕ