Κοινωνία
Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2019 06:59

Αίθριος καιρός - Έως τους 24 βαθμούς η θερμοκρασία

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα σε όλη τη χώρα, ενώ βαθμιαία από τα δυτικά θα αναπτυχτούν αραιές νεφώσεις.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα σε όλη τη χώρα, ενώ βαθμιαία από τα δυτικά θα αναπτυχτούν αραιές νεφώσεις. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες.  Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. 

Αναλυτική πρόγνωση:

Μακεδονία, Θράκη 

Καιρός: λίγες νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες.  Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.  Θερμοκρασία: από 08 έως 24 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελαχίστη κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη. 

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος 

Καιρός: γενικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχτούν αραιές νεφώσεις.  Τοπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες.  Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.  Θερμοκρασία: από 07 έως 22 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη. 

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος 

Καιρός: γενικά αίθριος, βαθμιαία θα αναπτυχτούν αραιές νεφώσεις.  Τοπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες.  Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.  Θερμοκρασία: από 04 έως 23 βαθμούς κελσίου. 

Κυκλάδες, Κρήτη 

Καιρός: γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι θα αναπτυχτούν αραιές νεφώσεις.  Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.  Θερμοκρασία: από 10 έως 21 βαθμούς κελσίου. 

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα 

Καιρός: γενικά αίθριος. Το απόγευμα στα βόρεια αραιές νεφώσεις.  Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.  Θερμοκρασία: από 12 έως 21 βαθμούς κελσίου. 

Αττική 

Καιρός: γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι θα αναπτυχτούν αραιές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλη τις πρωινές ώρες.  Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.  Θερμοκρασία: από 08 έως 22 βαθμούς κελσίου. 

Θεσσαλονίκη 

Καιρός: λίγες νεφώσεις. Τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες.  Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ.  Θερμοκρασία: από 08 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Πρόγνωση για αύριο Σάββατο 09-03-2019 

Καιρός: αραιές νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια κατά τόπους πιο  πυκνές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες.  Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6  μποφόρ.  Θερμοκρασία: σε υψηλή για την εποχή επίπεδα.