Πολιτική
Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2006 15:29

Αντώναρος: Αν στο ΠΑΣΟΚ έχουν στοιχεία να τα παραπέμψουν στη Δικαιοσύνη

«Όσα στοιχεία είχε η κυβέρνηση (για την υπόθεση των υποκλοπών) τα παρέπεμψε στη Δικαιοσύνη. Δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία που να διαθέτει η κυβέρνηση. Αυτό το είπε στη Βουλή ο πρωθυπουργός και κάλεσε τον κ. Γ. Παπανδρέου και όποια στελέχη του ΠΑΣΟΚ ισχυρίζονται ότι διαθέτουν στοιχεία, να τα παραπέμψουν στη Δικαιοσύνη και να τα δημοσιοποιήσουν».

Αυτό υπογράμμισε ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος, απαντώντας σε ερώτηση με αφορμή την παρέμβαση του Πρωθυπουργού για το θέμα, χθες στη Βουλή.

Σε ό ,τι αφορά την ανάμειξη της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ), ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε παλαιότερη δήλωσή του σύμφωνα με την οποία «η ΕΥΠ λειτουργεί εντός του πλαισίου της κείμενης νομοθεσίας». Σε παρεπόμενη ερώτηση περί του αν η συγκεκριμένη διαπίστωση αναφέρεται στη χρονική περίοδο της διακυβέρνησης της ΝΔ, ιο κ. Αντώναρος παρατήρησε ότι ο ίδιος μιλά για την περίοδο διακυβέρνησης της ΝΔ και πρόσθεσε: «Δεν έχω κανένα λόγο, όμως, μη υπαρχόντων στοιχείων για το αντίθετο, να πιστεύω ότι οι υπηρεσίες του ελληνικού δημοσίου δεν λειτουργούν εντός του πλαισίου της κείμενης νομοθεσίας. Όποιος έχει στοιχεία για το αντίθετο,ας τα παραπέμψει στη Δικαιοσύνη».