Αθλητικά
Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019 20:19

Football League: Ισόπαλοι Δόξα και Πλατανιάς στη Δράμα

Μετά από ένα συναρπαστικό ματς, Δόξα Δράμας και Πλατανιάς αναδείχθηκαν ισόπαλοι, 2-2, στο τρίτο χρονικά ματς της 18ης αγωνιστικής της Football League.

Μετά από ένα συναρπαστικό ματς, Δόξα Δράμας και Πλατανιάς αναδείχθηκαν ισόπαλοι, 2-2, στο τρίτο χρονικά ματς της 18ης αγωνιστικής της Football League.

Οι «μαυραετοί» προηγήθηκαν στο 28΄ με τον Κρουζ, ωστόσο, οι Κρήτες «απάντησαν» με δύο γκολ στην επανάληψη (59΄ Καραγκούνης, 64΄ Μπιανκόνι.

Τελικά, έξι λεπτά πριν το φινάλε οι γηπεδούχοι κατάφεραν να «σώσουν την παρτίδα» με τον Μακρή, μη επιτρέποντας στην ομάδα από τα Χανιά να ανέβει στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Εκεί βρίσκεται η Παναχαϊκή, η οποία νωρίτερα επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Λάρισας, χάρη σε πέναλτι του Ελευθεριάδη στο 2ο λεπτό. Οι Αχαιοί με τη νίκη τους στο ντέρμπι πλησίασαν τους Θεσσαλούς στην 2η θέση σε απόσταση 2 βαθμών.

Ισόπαλη τελείωσε και η αναμέτρηση ανάμεσα στον Εργοτέλη και στην Σπάρτη (1-1), αλλά είναι πολύ πιθανό οι Κρήτες να πάρουν το «τρίποντο»... στα χαρτιά!

Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με πέντε μη Έλληνες ποδοσφαιριστές στην ενδεκάδα τους, ενώ είναι υποχρεωμένοι (λόγω του ότι δεν εξασφάλισαν αδειοδότηση) να έχουν ανά πάσα στιγμή στο γήπεδο τουλάχιστον επτά Έλληνες παίκτες.

Η Σπάρτη ξεκίνησε με μόνο τρεις ξένους στο βασικό σχήμα, αλλά με τις αλλαγές του Τιράρ αντί του Αγγελόπουλου (65΄) και του Κρασνίκι αντί του Ζαχαριουδάκη (78΄), τελείωσε το ματς με έξι Έλληνες.